fbpx
Cubic butik karlstad

Nya lokaler, ny ort!

Från att vara en liten butik i Mora har Cubic växt till sig, och kommit att kännetecknas nationellt som en kvalitativ helhetsleverantör av motordrivna sport- och fritidsfordon. Nu kan du också besöka Cubic i Karlstad!

Vart? Västanvindsgatan 24

Bra service i fokus

Letar du återförsäljare för att köpa snöskoter – Ski-doo eller köpa Lynx, kanske är det dags för en Sea-Doo vattenskoter eller Can-Am fyrhjuling?
Cubic är Din återförsäljare i Karlstad, Värmland! Oavsett vad du som kund har för behov finns vi här och vill ge dig bästa möjliga service.

Våra kunder har olika behov, men ett har de gemensamt: de vill lägga så mycket tid på åkning som möjligt. Om skotern eller vattenskotern går sönder behövs det åtgärd snabbt, eftersom säsongerna ju är rätt kort. Vi har lösningar både vad gäller försäkring och service, och även finansiering.

Tillbehör och kläder

Har du en släpvagn redan eller behöver du en i rätt storlek som passar ändamålet? Oavsett om du behöver en kåpvagn eller öppen släpvagn. Vi har den och vi hjälper dig att anpassa den utifrån dina personliga preferenser. Till exempel ledbelysning i kåpan, fällbar bakgavel eller tipp.
Tillbehören till ditt nya fordon väljer du för att du ska få det som Du vill och behöver.
Dessutom hittar du massor av anpassade kläder för att göra din upplevelse alldeles perfekt!

Hör av dig, eller hälsa på oss. Vi finns här för Dig!

Cubic butik Karlstad

Välkommen till Cubic i Karlstad!

Västanvindsgatan 24, Karlstad

Jag har frågor, hur gör jag?

 

Kontakta oss här