fbpx
Service - Cubic

Vad gäller för försäkring av vattenskoter, snöskoter och ATV

Du kan teckna försäkring när du köper fordon av oss. Vi hjälper dig med detta. Vi har etablerade kontakter med de största försäkringsbolagen, och löser allt tråkigt pappersarbete åt dig. Så att du kan komma igång med åkningen istället!

Känn dig trygg – försäkra din vattenskoter, snöskoter eller ATV/SSV

Det är inte lika kul att åka om man hela tiden behöver vara orolig för att ha sönder sitt fordon. Med en bra försäkring, och med oss som serviceleverantör, kan du känna dig trygg. Vad som än händer finns vi här, som sakkunniga och med en verkstad som kan hjälpa dig att reparera din skoter eller fyrhjuling.

Jag söker snöskoter-service i Dalarna

Då har du hittat rätt. Vi är skoterentusiaster hela bunten som jobbar här, och precis som du tycker vi det är frustrerande när maskinen inte kan användas. Vi erbjuder Lynx och Ski-Doo snöskoter-service, Hör av dig så hjälper vi dig.

Kan ni göra service på fyrhjuling?

Vi servar ATV och fyrhjulingar, så att de levererar när det väl gäller. Missa inte våra tillbehör för dessa, som exempelvis plog och snökedjor. Klicka här för att läsa mer om det.

Gör ni service på vattenskoter?

Japp, det löser vi. Kontakta oss så löser vi detta snabbt och smidigt åt dig.
Sea Doo vattenskoter-service är något vi alltid hjälper till med.

 

Kontakta oss här

På den här webbplatsen använder vi oss av Google Analytics som är ett sätt att mäta hur besökare använder webbplatsen och vi samlar in cookies från våra besökare. View more
Acceptera