fbpx

Söker du Ski-Doo snöskoter och tillbehör? Vi hjälper dig att välja en modell som passar ditt behov. Sortimentet är brett, och det finns något för de snabba åkarna såväl som för de som vill ta det lugnare.

Vi har alltid det senaste

Som skoterleverantör är det vår plikt att hålla koll på de senaste modellerna från Ski-Doo. Du kan lita på att vi hänger på låset varje år när det ska släppas nya modeller. Detta innebär att du, genom att följa oss på sociala medier eller komma tillbaka hit regelbundet, får bra koll på läget. Självklart hjälper vi dig att boka kommande års modell så fort som möjligt!

För vem passar en skoter från Ski-Doo?

Denna tillverkare erbjuder maskiner för åkning på led/touring, sportåkning på och utanför led samt arbetsmaskiner. Sedan finns det olika prestanda beroende på hur mycket kraft du vill ha. Det hörs på namnen vad du kan förvänta dig. Backcountry eller Renegade Adrenaline, vilket tilltalar dig mest?

Behöver du hjälp?

Ta kontakt med oss här om du behöver hjälp med att välja.

 

Kontakta oss här

På den här webbplatsen använder vi oss av Google Analytics som är ett sätt att mäta hur besökare använder webbplatsen och vi samlar in cookies från våra besökare. View more
Acceptera