fbpx

Cubic startades 2014 av entreprenören och före detta tävlingsåkaren Jeff Öijer. Det var helt enkelt ett personligt intresse som låg bakom verksamhetsidén. Som professionell åkare har han höga krav på prestanda och kvalitet, och dessa krav är en naturlig del i företaget. Därför håller sig företaget till märken som du kan lita på.

Från att vara en liten butik i Mora har företaget växt till sig, och kommit att kännetecknas nationellt som en kvalitativ helhetsleverantör motordrivna sport- och fritidsfordon.

Sedan starten i Mora 2014 har vi hunnit etablera oss på ytterligare två orter, Karlstad och Sälen. Vi är idag ett stort gäng engagerade kollegor. Samtliga av oss har ett motorintresse, och brinner för att prata snöskoter/ATV/vattenskoter och åkning generellt med kunderna.

verkstad cubic
Mårt mål? Service i världsklass

Oavsett om du letar efter en återförsäljare av Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo eller Can-Am, är vi här för att erbjuda dig den bästa möjliga servicen.

Våra kunder har olika behov, men de delar alla en gemensam önskan: att spendera så mycket tid som möjligt ute på åkningen. Vi förstår att när din skoter eller vattenskoter går sönder, är snabb åtgärd avgörande – särskilt med en säsong som är så kort.

Vi erbjuder lösningar för både försäkring, service och finansiering för att hålla dig på spåret.

Jag har frågor, hur gör jag?

Om du finns i närområdet, sväng gärna förbi till butiken.
Du kan även ringa eller maila.

 

Kontakta oss här