fbpx

Cubic startades 2014 av entreprenören och före detta tävlingsåkaren Jeff Öijer, som är ett stort namn inom skotercross med SM-seger på CV:t. Det var helt enkelt ett personligt intresse som låg bakom verksamhetsidén. Som professionell åkare har han höga krav på prestanda och kvalitet, och dessa krav är en naturlig del i företaget. Därför håller sig företaget till märken som du kan lita på.

Om oss - Cubic

Nya lokaler

Från att vara en liten butik i Mora har företaget växt till sig, och kommit att kännetecknas nationellt som en kvalitativ helhetsleverantör motordrivna sport- och fritidsfordon. I dag sysselsätts totalt åtta personer av verksamheten som finns i nya lokaler. Samtliga anställda har ett motorintresse, och brinner för att prata snöskoter/ATV/vattenskoter och åkning generellt med kunderna.

Bra service i fokus

Söker du återförsäljare av Ski-doo, återförsäljare av fyrhjuling, återförsäljare för Sea-doo eller återförsäljare av Can-Am? Oavsett vad du som kund har för behov finns vi här och vill ge dig bästa möjliga service. Våra kunder har olika behov, men ett har de gemensamt: de vill lägga så mycket tid på åkning som möjligt. Om skotern eller vattenskotern går sönder behövs det åtgärd snabbt – säsongen är ju rätt kort. Vi har lösningar både vad gäller försäkring och service, och även finansiering.

Vem riktar ni er till?

Vi jobbar med flera målgrupper. Det är privatpersoner som åker för nöjes skull till vardags, företag och skogsägare som behöver smidiga transporter i skogen, jägare, barnfamiljer och även professionella åkare med extremt högt ställda krav. Vi finns i Mora i Dalarna, men kunderna kommer från hela landet för vår höga service. Om du bor långt bort och vill ha hemkörning av din nya pärla kan vi ordna detta, mot betalning.

Marlene Öijer Bäsén

Försäljning fordon, kläder & tillbehör

0250-500951

marlene@cubicab.se

Anders Holmström

Försäljning fordon, kläder & tillbehör

0250-500952

anders@cubicab.se

Robin Tylén

Service & reservdelar

0250-500953

robin@cubicab.se

Andreas Bäsén

Verkstad

andreas@cubicab.se

Ante Persson

Verkstad

ante.persson@cubicab.se

David Hjälte

Verkstad

david.hjalte@cubicab.se

Sanna Öijer

Ekonomi

sanna@cubicab.se

Emelie Holmin

Lageransvarig

emelie@cubicab.se

Jeff Öijer

Ägare

Nala

Vakthund

Jag har frågor, hur gör jag?

Om du finns i närområdet, sväng gärna förbi till butiken.
Du kan även ringa eller maila.

 

Kontakta oss här