fbpx

Ski-Doo 2023 modeller har allt och lite till. Det finns en favorit till alla. Utforska modellprogrammet och hitta just Din favorit!

Ski-Doo Summit

SUMMIT

Summit snöskotrar är extremt följsamma och utrustade med branschdefinerande Rotaxkraft levererar dynamiska prestanda och omedelbar respons i teknisk vinterterräng.

FREERIDE

Freeride klarar av att erövra extrema förhållanden i djupsnö och gör de med alldeles egen stil, och sticker ut i en värld där vilda sluttningar och stora hopp är normen.

Freeride
ski-doo 2023 renegade

RENEGADE

Framtagen för vinteräventyraren med längre drivband för bättre grepp och ökad komfort. Med två- och fyrtakts Rotax motorer finns det en Renegade för alla ledförhållanden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BACKCOUNTRY

Backcountry är en sann kompromisslös 50-50-crossover som ger följsam prestanda och adrenalin åt dessa äventyrslystna förare, oavsett om de är på eller utanför lederna.

backcountry

MXZ

MXZ skotrarna är inspirerade av tävlingsmodeller och ger motocrossliknande köregenskaper och följsamhet med avancerade nyheter som körkvalitet och spännande Rotax 2-taktsmotorer

GRAND TOURING

Grand Touring snöskotrar är fyllda med stil, lyxig komfort och fantastisk prestande och erbjuder världens bästa tvåsitsiga upplevelse, både för förare och passagerare.

ski-doo 2023 grand touring
ski-doo 2023 expedition

EXPEDITION

Ski-Doo Expedition modellerna är otroligt mångsidiga och har en fantastisk kapacitet i en och samma skoter. Jobba vid stugan ena timmen, starta ett nytt äventyr nästa timme.

Skandic

Brutal styrka möter förfinas kapacitet med Skandic. Dess enorma dragkapacitet och stora bäryta gör svåra arbeten enkla

ski-doo 2023 tundra

TUNDRA

Tundran har en smal design som ger en följsamhet som är unik för arbetsskotrar. En enkel arbetslösning till ett bra pris.

Ski-Doo 2023 modeller har något för alla. Vi hjälper dig hitta den maskin som passar dig och ditt ändamål perfekt. Har du specifika önskemål så anpassar vi maskinen tillsammans för att du ska få ut det bästa av din nya Ski-Doo.

Kontakta oss för mer information

ski doo
På den här webbplatsen använder vi oss av Google Analytics som är ett sätt att mäta hur besökare använder webbplatsen och vi samlar in cookies från våra besökare. View more
Acceptera