fbpx

Lynx 2023 modeller har allt och lite till. Det finns en favorit till alla. Utforska modellprogrammet och hitta just Din favorit!

Lynx 2023 Terrain

XTERRAIN

Utmaningar är motivationer till prestationer. Omgivningen förhöjer upplevelsen. Xterrain är en snöskoter med en unik kombination av prestanda, stryltålighet och funktion för kompromisslösa äventyr.

ADVENTURE

Lyns Adventure erbjuder minnesvärda vinterupplevelser för hela familjen oavsett fördens längd. Fulländade köregenskaper och avancerad motorteknik lägger grunden för en angenäm körupplevelse.

Lynx 2023 Adventure
Lynx 2023 Commander

COMMANDER

Gör dig redo för nya upptäckter! Den har köregenskaper som en sportskoter och framkomlighet som en bredbandare. Den bogserar och bär last. Den är robust, pålitlig, modern och mångsidig.

RAVE

Allt du kan önska för sportig körning. Lynx Rave är en renordlad sportskoter, med specialkonstruerade funktioner för nordiska förhållanden som gör den till nummer ett på racingbanor och utmanande leder.

Lynx Rave

Lynx 2023 59 Ranger

59 RANGER

Fantastiska egenskaper till ett fantastiskt pris. Lynx 59 Ranger snöskoter med ett bredd drivband är lätt att använda och rolig att köra. Den senaste motortekniken och fantastiska snöegenskaper ger mångsidighet i mästarklass.

49 RANGER

49 Ranger-snöskotern briljerar på färder genom skogar och över berg med skiftande snöförhållanden. Dess smidighet, utmärkta snöegenskaper och erkända framkomlighet saknar motstycke.

49 Ranger
Lynx 2023 69 Ranger

69 RANGER

Acceptera inga ursäkter. Härskaren i kategorin med superbrett drivband har återuppstått. Lynx 59 Ranger snöskoter tar prestanda och manövrerbarhet till en ny nivå.

SHREDDER

Oändlig pudersnö. Branta väggar. Trädbeklädda sluttningar. Teknisk terräng är Shredders naturliga livsmiljö.

Shredder

Lynx 2023 modeller har något för alla. Vi hjälper dig hitta den maskin som passar dig och ditt ändamål perfekt. Har du specifika önskemål så anpassar vi maskinen tillsammans för att du ska få ut det bästa av din nya Lynx.

Kontakta oss för mer information

Lynx 2023 logo
På den här webbplatsen använder vi oss av Google Analytics som är ett sätt att mäta hur besökare använder webbplatsen och vi samlar in cookies från våra besökare. View more
Acceptera