fbpx

Söker du efter modeller av vattenskotrar från Sea-Doo? Hos oss på Cubic finns det en stor variation i utbudet och vi har även tillbehör som flytväst för vattenskoter. Som blivande skoterägare har du många timmar av kul att se fram emot .

Vilka modeller finns?

Sea-Doo har en väldig bredd i sitt utbud. Mycket har hänt sedan de första modellerna kom, och i dag finns det såväl enklare maskiner som fartvidunder. Detta är numera en fullvärdig ersättare till motorbåten, oavsett om du ska skönåka lite vid sommarstugan eller dra upp svärmor på vattenskidor. Senaste trenden är fiskemodellerna, som är fullt utrustade med ekolod, spöhållare och allt du kan tänka dig. För dig som söker en billigare instegsmodell är Sea-Doo Spark ett bra val.

För vem passar en maskin från Sea-Doo?

För vem som helst som har vatten i närheten är detta ett kul val. Fördelarna med Sea-Doos vattenskotrar är att de kräver väldigt lite underhåll jämfört med en båt. De är enkla att frakta, kul att köra och dessutom driftsnåla. Kom in redan i dag och ta en kik!

Vilka regler gäller för vattenskoter?

Undrar du om vattenskoter är laglig? För dig som undrar om vattenskoter regler kan du läsa mer på den här hemsidan. Kortfattat kan man säga: det är lagligt att åka på alla vatten, och samma regler gäller som vid båtåkning.

Behöver du hjälp?

Ta kontakt med oss här om du behöver hjälp med att välja.

 

Kontakta oss här