fbpx

Ska du köpa vattenskoter? Söker du vattenskoter-pris? Vi har ett bra utbud av vattenskotrar som passar olika behov och plånböcker. För dig som söker enkelheten och friheten, och vill lägga mindre jobb än vad som krävs som båtägare.

För vem passar en vattenskoter?

De som köper vattenskoter och utrustning från oss är ofta personer som bor vid vatten permanent, eller har sommarstuga. Båtfolk och båtintresserade brukade gilla vattenskotern, som påminner mycket om snöskoter i funktion och åkkänsla. Denna sköna livsstil passar perfekt för dig som verkligen vill njuta av sommaren för fulla saftmuggar. 

Driftsnålare än båt

Gillar du att åka vattenskidor? Då är det att rekommendera att dra skidåkaren med någon av våra skotrar. De drar nämligen mindre än en båt, och är såväl smidigare som enklare att hantera. 

Vad finns det för varianter och tillbehör?

Vi säljer uteslutande vattenskotrar av märket Sea-Doo. I sortimentet finns allt från enkla modeller, till riktiga värstingar. En nyhet är fiskemodellen. Enklare och bekvämare sätt att ta sig fram på fisketuren finns inte. Dessutom är det lyxigt värre, om du investerar i ett fiskepaket. I detta ingår fiskespön, ekolod med fisktracker, kylväska och rensbord. Kan det bli enklare att fiska? 

Om du är osäker på vilken modell som passar dig bäst – ta kontakt här, så får du svar av någon av våra experter.

Vilka fördelar finns med dessa fordon?

  • Det krävs betydligt mindre jobb än med en båt 
  • Du kan lägga betydligt mindre tid, och samtidigt maximera åktiden
  • Det är en fantastisk åkupplevelse
  • Lastningen är busenkel  – vi har färdiga trailers med vagnfästen – inga spännband behövs
  • Fiskemodellerna är verkligen fantastiska

Frågor? Ta kontakt

Om du letar efter någon speciell reservdel eller har frågor om tillbehör –
fråga någon av våra duktiga medarbetare i butiken

 

Kontakta oss här