fbpx

Ska du köpa snöskoter? Söker du snöskoter-pris? Vi har ett bra utbud av snöskotrar som passar olika behov och plånböcker. Här finns något för dig som söker enkelheten och friheten, vill åka snabbt på en sportskoter som ska högprestera, eller dig som behöver en stark maskin för arbete i skogen. Hela vår personal är skoterfantaster – det betyder att du får mycket bra service av oss.

Begagnat - Cubic

För vem passar en snöskoter?

Målgrupperna som kör skoter varierar. Det är allt ifrån barnfamiljer som vill ha kul i snön med barnen, till oerhört insatta skoterentusiaster som kräver hög prestanda och har lika bra koll som vi inom personalen. Därför är det ett styrka hos oss som företag att vår personal är väldigt insatt. Skoterförsäljning är vår huvudsakliga verksamhet, och är också den del av vår verksamhet som är störst. 

Vad finns det för skotermärken och tillbehör?

Vi säljer alla segment som erbjuds av märkena Lynx och Ski-Doo. Detta innebär att vi har en skoter för alla behov och smaker – det finns en maskin för varje kund. Utöver detta erbjuder vi även begagnade skotrar, och inom detta har vi även övriga märken. När det gäller tillbehör har vi allt du behöver, från spännband till kläder, hjälm och trailer/släp.

Vilken snöskoter ska man köpa?

Många av våra förstagångsköpare av snöskoter är inte så insatta. Vi vet däremot mycket om skotrar, och därför kan vi hjälpa dig att hitta en skoter som passar dig. Kom in i vår butik eller kontakta oss här, så hjälper vi dig. 

Varför ska jag handla hos er?

Vi vill leverera en enkelhet för kunderna, så att de kan fokusera på åkningen. Hos oss får du en helhetslösning med skoter, utrustning, försäkring och vi erbjuder även finansiering. När det en dag är dags att byta in den gamla maskinen mot en ny skoter, då kan vi hjälpa dig med det också. Om du känner för att snacka skoteråkning och få åktips är det bara att komma förbi i butiken. Det är en sån relation vi vill ha med dig som kund. 

Frågor? Ta kontakt

Om du letar efter någon speciell reservdel eller har frågor om tillbehör –
fråga någon av våra duktiga medarbetare i butiken

 

Kontakta oss här