fbpx

Vi säljer alla modeller av fordon från Can-Am. Detta gäller såväl ATV och SSV. Detta är terrängfordon med hög prestanda som står pall för såväl arbete som lek i svår terräng.

Vilka modeller finns?

Den här tillverkaren har dels billiknande modeller, SSV, och det som i folkmun kallas för fyrhjulingar, ATV. Vi tar hem de populäraste modellerna, och kan hjälpa dig att beställa även det som inte finns hemma.

För vem passar en maskin från Can-Am?

Våra ATV-kunder är ofta skogsägare och företagare som behöver röra sig i terrängen. Modellerna är även populära bland jägare, och personer som vill kunna göra utomhussysslorna hemma utan att skaffa traktor. Du kan skotta snö, ploga och dra släpvagn. SSV-modellerna är sportigare och mer lek än nytta, men liksom ATV-modellerna är de byggda för tuff terräng och hårda tag.

Finns det tillbehör?

Vi har plogar, snökedjor och en hel del annat. Ta en titt på tillbehören här. Om du har några frågor, tveka inte att ta kontakt med vår personal. Klicka här för att komma till kontaktsidan.

Vilka regler gäller?

Reglerna för fyrhjuling uppdaterades 2018. Vi rekommenderar att du läser på om dessa på Transportstyrelsens hemsida. Du hittar informationen här.

Behöver du hjälp?

Ta kontakt med oss här om du behöver hjälp med att välja.

 

Kontakta oss här