fbpx

Vill du köpa ATV eller fyrhjuling från en säker återförsäljare? Vi på Cubic har ett bra sortiment av maskiner från Can-Am, vilket även inkluderar ATV-tillbehör som snökedjor och bandsatser. För dig som vill ploga med fyrhjuling på vintern har vi plogar för effektiv snöröjning.

Service - Cubic

För vem passar en fyrhjuling?

Det största segmentet är nytta. Våra kunder använder dem ofta i skogen för att dra ved, under jakt eller för att smidigt kunna ta sig fram i svårare terräng. Detta är starka och kraftfulla maskiner som står pall för mycket. Vi har även barn-fyrhjuling i vårt sortiment.

Vad finns det för varianter och tillbehör?

Det finns olika ATV utefter ditt behov. Från enklare modeller för transport över stora ytor, till mer kraftfulla arbetsfordon, sexhjulingar med flak bak med mera. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som företag inom skogsindustrin och skidanläggningar. Vi har även SSV, som är en bilmodell. Om du är osäker på vilken modell som passar dig bäst – kom förbi eller ta kontakt här, så får du hjälp av någon av våra experter.

Vilka fördelar finns med ATV / fyrhjuling?

Till skillnad från exempelvis snöskoter är detta ett fordon du kan åka med året runt. Sätt på snökedjor eller band, och ta dig fram även under vintern. Med alla tillbehör som finns är detta ett allround-fordon, som passar till både lek och nöje. Självklart har vi även passande kläder till dig som vill vara ute och åka i terrängen. Kom in och se vårt sortiment. Om du behöver hjälp med finansiering och försäkring ordnar vi detta också. 

fyrhjuling Can-Am

Hitta Din favorit hos oss

Frågor? Ta kontakt

Om du letar efter någon speciell reservdel eller har frågor om tillbehör –
fråga någon av våra duktiga medarbetare i butiken

 

Kontakta oss här